Законодавчі засади інституалізації гендерної рівності в Україні - Майор, М. (Політичний менеджмент, 2009)
У статті розкриваються особливості процесів інституалізації нормативно-правового простору України, що забезпечує гендерну рівність. Автор описує діяльність органів державної влади у цій сфері і проблеми, які виникають в країні при реалізації правових норм.