Проблема краю Косово і Метохії як передумова формування нових принципів міжнародних відносин - Бредіхін, А. (Політичний менеджмент, 2009)
Автор розглядає можливі для системи міжнародних відносин
наслідки у випадку світового визнання незалежності сербського
краю Косово і Метохія. Окреслюється п'ять основних причин,
які можуть призвести до формування нових принципів
функціонування міжнародних відносин. Моделюється поведінка
основних геополітичних гравців.