80-річчя члена-кореспондента НАН України Г. Г. Максимовича (Вісник НАН України, 2002)
26 квітня виповнилося вісімдесят років відомому вченому в галузі фізико-хімічної
механіки матеріалів, Заслуженому діячеві науки і техніки України, члену-кореспонденту
НАН України Георгію Григоровичу Максимовичу.