70-річчя члена-кореспондента НАН України Г. Г. Гнесіна (Вісник НАН України, 2002)
6 квітня виповнилося сімдесят років видатному вченому в галузі матеріалознавства члену-кореспонденту НАН України Георгію Гдалевичу Гнесіну.