70-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. І. Самойленка (Вісник НАН України, 2002)
8 квітня виповнилося сімдесят років видатному фахівцю в галузі теорії керування і
математичного моделювання фізичних процесів члену-кореспонденту НАН України
Юрію Івановичу Самойленку.