70-річчя члена-кореспондента НАН України М. Й. Ядренка (Вісник НАН України, 2002)
16 квітня виповнилося сімдесят років відомому математику, Заслуженому діячеві науки і
техніки України члену-кореспонденту НАН України Михайлу Йосиповичу Ядренку.