Образ життєвого моря у збірці Г. Сковороди "Сад божественних пісень" - Урсані, Н.М. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
У статті розглядається образ життєвого моря у поетичній збірці Г. Сковороди“Сад
божественних пісень”. Автором беруться до уваги лише ті тексти, в яких наявна морська символіка,
або ж образи, що пов’язані з водним світом. Предметом уваги є життєве море у збірці Г. Сковороди. В статье рассматривается образ жизненного моря в поэтическом сборнике Г. Сковороды
“Сад божественных песен”. Автор уделяет внимание только тем текстам, в которых представлена
морская символика, либо же образы, которые связаны с водным миром. Предметом внимания
есть метафоризированное жизненное море в сборнике Г. Сковороды. The article is devoted аform life sea in the poetic collection of G. Skovoroda’s Garden divine
songs. Writer give a attention to only a texts, which present the sea symbolism or forms, which be
connected whith water world. The article a attention is metaphorical sea of the life in the poetic
collection of G. Skovoroda’s.