Звітує Фізико-хімічний інститут ім. О. В. Богатського (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України заслухала і обговорила результати наукової та науково-
організаційної діяльності Фізико-хімічного інституту ім. О.В. Богатського.