Звітує Інститут органічної хімії (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України на своєму засіданні заслухала і обговорила доповідь директора
Інституту органічної хімії НАН України академіка НАН України М.О. Лозинського про
наукову і науково-організаційну діяльність установи.