Листування Василя Доманицького з подружжям Борисом та Марією Грінченками як історичне джерело - Кузьменко, Л. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті досліджується епістолярій В. Доманицького з Б. Грінченко
та М. Грінченко, на основі якого проаналізована співпраця В. Доманицького з Б. Грінченком, творчість респондентів та їхні біографічні дані. В статье исследуется епистолярий В. Доманицкого из Б. Гринченко
и М. Гринченко, на основе которого проанализированно сотрудничество
В. Доманицкого из. Б. Гринченком, творчество респондентов и их биографические данные. In the article is probed epistolyariy of V. Domanicky from B. Grinchenko
and M. Grinchenko, on the basis of which the analysed collaboration of
V. Domanicky from. B. Grinchenko, creation of respondents and their biographic
information.