Репрезентація образу моря в сучасних українських періодичних виданнях - Гаубас, О.С. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
У статті аналізується образ моря на сторінках українських періодичних видань як засіб
експресивного впливу і формування свідомості сучасної людини, її інтелектуально-естетичного
смаку і світосприйняття в контексті існуючих проблем обігу та попиту українських періодичних
видань сучасності. В статье анализируется образ моря на страницах украинских периодических изданий как
средство экспрессивного влияния и формирования сознания современного человека, его
интеллектуально-эстетического вкуса и мировосприятия в контексте существующих проблем
спроса и обращения. The article investigates a sea image in the columns of the Ukrainian periodical press as the
expressive, molding of modern personality lever. It is regarded in a context of existing economic order
as an essential for man’s intellectual aesthetic taste and perception of the world.