80-річчя академіка НАН України В. К. Лебедєва (Вісник НАН України, 2002)
6 червня виповнилося вісімдесят років відомому вченому в галузі технології зварювання
та зварювального обладнання, Заслуженому діячеві науки і техніки України академіку
НАН України Володимиру Костянтиновичу Лебедєву.