Проблеми реабілітації Чорнобильської зони відчуження (Вісник НАН України, 2002)
Президія Національної академії наук України заслухала і обговорила на своєму засіданні
доповідь академіка НАН України В.М. Шестопалова, присвячену проблемам реабілітації
Чорнобильської зони відчуження.