Пам'яті П. Ф. Шпака (Вісник НАН України, 2002)
21 квітня 2002 р. на творчому злеті обірвався життєвий шлях видатного вченого, геолога-
нафтовика, доктора геолого-мінералогічних наук, професора, члена-кореспондента НАН
України, академіка Української нафтогазової академії та Академії гірничих наук України,
радника президента НАН України з проблем нафти і газу та дирекції Інституту
геологічних наук НАН України Петра Федоровича Шпака.