Листи емігрантів як джерело до вивчення господарства і побуту українців в Парагваї в другій половині 30-х рр. ХХ ст. - Марчук, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті на основі широкого кола епістолярію, розглядається життя
українських переселенців в Парагваї в 30-х рр. ХХ ст., досліджується
їхній побут та господарське життя. В статье на основе широкого круга епистолярию, рассматривается
жизнь украинских переселенцев в Парагвае в 30-х гг. ХХ ст., исследуется
их быт и хозяйственная жизнь. In the article on the basis of wide circle of letters, life of the Ukrainian
migrants is examined in Paraguay in 30-years XX century, their way of life
and economic life is probed.