Висвітлення діяльності Української установи довіри в Німецькій імперії (1938–1945) на сторінках періодичних видань української еміграції - Бурім, Д. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті розглядається діяльність Української установи довіри в Німецькій імперії та її висвітлення на сторінках періодичних видань української еміграції в Німеччині. В статье рассматривается деятельность Украинского учреждения доверия в Немецкой империи и ее освещение на страницах периодических изданий украинской эмиграции в Германии. Activity of the Ukrainian Trust institution in the German Empire and its representation in periodicals of the Ukrainian émigrés are analyzed in the article.