На шляху інтеграції науки і освіти (Вісник НАН України, 2002)
На спільному засіданні Президії НАН України та колегії Міністерства освіти і науки
України розглянуто питання «Про подальший розвиток співробітництва Національної
академії наук України та Міністерства освіти і науки України на 2002—2007 рр.».
Заслухано доповіді президента НАН України академіка НАН України Б.Є. Патона і
міністра освіти і науки України академіка НАН України В.Г. Кременя.