60-річчя члена-кореспондента НАН України В. Ф. Опришка (Вісник НАН України, 2002)
12 серпня виповнилося шістдесят років відомому вченому-правознавцю, Заслуженому діячеві науки і техніки України члену-кореспонденту НАН України Віталію Федоровичу Опришку.