Фінансування політичних партій на парламентських виборах - Семенюк, Т. (Політичний менеджмент, 2008)
Позачергові парламентські вибори в Україні ще раз
зактуалізували проблему фінансування політичних партій.
Відтак у статті досліджуються джерела фінансових ресурсів
політичних партій, канали надходження коштів під час
парламентських виборів.