Огляд документів фонду Андрія Мельника в Архіві ОУН у Києві - Черченко, Ю. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті подається огляд документів фонду Андрія Мельника в
Архіві Організації українських націоналістів у Києві. В статье подан обзор документов фонда Андрея Мельника в Архиве
Организации украинских националистов в Киеве. This article contains a survey of the documents of one of the leaders
of Ukrainian nationalists – colonel Andrii Melnyk in the Archive of the
Organization of Ukrainian Nationalists in Kijiv.