Організаційні основи соціального управління як суспільного феномена - Туленков, М. (Політичний менеджмент, 2008)
Актуальність соціологічного аналізу організаційних засад
соціального управління як суспільного феномена зумовлена
об’єктивними потребами реформування організаційних
структур управління сучасного українського суспільства, що
трансформується в напрямі демократизації усіх сфер суспільного
життя на засадах ринкової економіки.