Політичні ціннісні орієнтації українського середнього класу - Козьма, В. (Політичний менеджмент, 2008)
Автор досліджує деякі аспекти становлення середнього класу
в Україні, його політичні цінності й орієнтації. Актуальність
теми обумовлюється тим, що в період соціально-політичних та
економічних трансформацій проблема становлення, консолідації,
онтологічне укорінення середнього класу можна вважати однією
з цілей української модернізації.