Політичні аспекти професіоналізації Збройних Сил України - Троцько, В.; Терещук, В.; Троцько, Л. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті на основі аналізу багатьох політико економічних
факторів, а також особливостей процесу професіоналізації
Збройних Сил, що розпочався в Україні, виокремлено низку
політичних аспектів, які можуть вплинути на стан сучасного
українського суспільства.