Соціокультурні основи забезпечення прав людини - Іскакова, Г.; Сагієва, І. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті розглядаються причини сучасних розбіжностей
політики стосовно прав людини на Заході і Сході, аналізуються
особливості підходів до прав людини в різних державах.