Звітує Інститут географії (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України заслухала і обговорила звіт про наукову та науково-організаційну
діяльність Інституту географії НАН України. З доповіддю виступив директор цієї
установи член-кореспондент НАН України Л.Г. Руденко.