70-річчя члена-кореспондента НАН України І. Д. Войтовича (Вісник НАН України, 2002)
13 вересня виповнилося сімдесят років відомому спеціалісту в галузі реєстрації та
обробки надслабких сигналів і кріогенної мікроелектроніки члену-кореспонденту НАН
України Ігорю Даниловичу Войтовичу.