80-річчя академіка НАН України І. І. Ляшка (Вісник НАН України, 2002)
9 вересня виповнилося вісімдесят років видатному вченому в галузі кібернетики,
Заслуженому діячеві науки і техніки України академіку НАН України Івану Івановичу
Ляшку.