Лінгвокультурна парадигма концепту “море” у щоденниковій прозі Олеся Гончара - Ігнатьєва, С.Є. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
Стаття присвячена дослідженню лінгвокультурної парадигми концепту “море”.
Здійснюється аналіз цього концепту на матеріалі “Щоденників” Олеся Гончара. Визначена
специфіка гончарового концепту “море”. Статья посвящена исследованию лингвокультурной парадигмы концепта “море”.
Осуществляется анализ данного концепта на материале “Дневников” Олеся Гончара.
Определена специфика гончаровского концепта “море”. The article is dedicated to the research of lingvo-cultiral paradigm and concept of the sea. There
is investigated suck concept on the base of the “Diaries” of Oles Gonchar. There is pointed out the
Gonchar concepr “sea”.