Символика замка-тела в поэме У. Ленгленда “Видение о Петре Пахаре” - Вельчева, К.А. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
Исследуется специфика аллегорического образа замка Анимы в “Видении о Петре
Пахаре” У. Ленгленда в сравнении с образом замка Альмы в поэме Э. Спенсера “Королева фей”. Досліджується специфіка алегоричного образу замку Аніми у “Видінні про Петра Орача”
В. Ленгленда у порівнянні з образом замку Альми у поемі Е. Спенсера “Королева фей”. The article deals with the peculiarities of the allegorical image of the Castle of Anima in “The
Vision of William Concerning Piers the Plowman” by W. Langland which is compared to the image of the
Castle of Alma in the poem “Faerie Queene” by E. Spenser.