Теоретико-організаційні напрямки екологізації розвитку курортно-рекреаційних територій Азово-Чорноморського регіону - Булишева, Д.В. (Економічні інновації, 2013)
Висвітлені основні характеристики та стратегічні вектори еколого-економічного розвитку курортно-рекреаційних зон Азово-Чорноморського регіону із врахуванням регіональної специфіки, розташування та сфер діяльності на відповідних територіях. The article discover the essence of basic features and strategic vectors of ecological and economic development of the Azov-Black Sea region recreational areas, with considering the specificity, location and activities in these territories.