Проблеми теорії та практики багатокритеріальної оцінки крупних народногосподарських проектів - Буркинський, Б.В. (Економічні інновації, 2013)
Досліджуються проблеми теорії та практики багатокритеріальної оцінки крупних народногосподарських проектів, зокрема, визначення об’єктів, суб’єктів, методів та видів діагностики інвестицій в природоперетворювальні проекти. В роботі розкрито основи впровадження стратегічної екологічної оцінки щодо природоперетворювальних проектів та проблеми формування відповідної інституційної бази. Theory and practice of multi-national economic evaluation of large projects such as the definition of objects, subjects, methods and types of diagnostic nature transforming investment projects are investigated. The work reveals the basis of the introduction of strategic environmental assessment of the nature of transformative projects and issues shaping the institutional framework of national economic evaluation of large projects.