Системна класифікація термінологічного апарату інноваційної діяльності - Васильченко, К.Г. (Економічні інновації, 2013)
Досліджено генезис теоретичних положень і наукових тлумачень понятійно-категориального апарату інноваційної діяльності. В основу формування понять покладено предметний, процесний та результативний підходи. The genesis of theoretical statements and scientific interpretations of conceptual-categorical machines of innovative activity is investigated. There are material, process and effective approaches in the base of statement’s formation.