70-річчя члена-кореспондента НАН України Б. П. Мацелюха (Вісник НАН України, 2002)
2 жовтня виповнилося сімдесят років відомому вченому в галузі мікробіології і
молекулярної генетики члену-кореспонденту НАН України Богдану Павловичу
Мацелюху.