Правляча еліта: її місце і роль в утвердженні української держави - Рудич, Ф. (Політичний менеджмент, 2008)
Проблема місця і ролі правлячої політичної еліти, політичного
класу у становленні української державності останнім часом
інтенсивно досліджується політичною наукою. Відбуваються
круглі столи, наукові конференції. Вийшла друком низка
монографічних праць [1], періодично публікуються
аналітичні матеріали [2]. Безперечний інтерес у цьому плані
становить часопис „Политический класс”, що виходить з
2005 року в Російській Федерації і який вміщує ґрунтовні
статті із зазначеної проблематики.