Політична відповідальність глави держави - Малкіна, Г. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті розкриваються політичні і політико-правові
механізми реалізації відповідальності глави держави в зарубіжних
країнах та в сучасній Україні. На основі узагальнення зарубіжного
досвіду формулюються рекомендації щодо вдосконалення
інституту імпічменту Президента України.