Економічні засади покращення інвестиційного клімату України - Дискіна, А.А.; Седляр, Л.С. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто тенденцію основних прямих та непрямих інвестицій в країну за певний період та виявлено основну низку системних вад економіко - правового середовища, які заважають припливу іноземних інвестицій. Представлені можливі шляхи покращення інвестиційного клімату України. Considered the main trend of direct and indirect investment in the country for a certain period and found a number of major systemic defects economic and legal environment that hinder foreign investment. Courtesy of the main factors that affect the volume of investment, presents possible ways of improving the investment climate in Ukraine.