Теоретичні аспекти гармонізації відносин власності та екологізації виробництва в аграрній сфері - Запша, Г.М. (Економічні інновації, 2013)
В статті висвітлюються теоретичні аспекти розвитку відносин власності в контексті екологізації аграрного виробництва. Обґрунтовується необхідність гармонізації відносин власності та екологізаціїї аграрної виробничо-господарської діяльності. Ecological problems of agrarian sector in connection with the development of modern property relations in agriculture are considered in the article.