Міжнародний науково-методичний семінар з болгарської мови, літератури, культури та історії - Огієнко, І.С. (Слов’янський світ, 2012)
17–18 травня 2012 року на базі Інституту філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету проходив Міжнародний науково-методичний семінар з болгарської мови, літератури, культури та історії, організаторами якого виступили Бердянський державний педагогічний університет, Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Шуменський університет ім. єпископа Костянтина Преславського. У ньому взяли участь учасники з України, Росії, Болгарії.