Современное состояние транспортного комплекса Одесской области - Кухарчик, В.Г. (Економічні інновації, 2013)
У статті проаналізована Стратегія розвитку транспорту Одеської області. Запропоновано оцінити рівень розвитку транспортного комплексу за трьома напрямками: північний економічний район; центральний економічний район та південний економічний район. Визначено необхідні умови ефективного функціонування транспорту регіону. The paper analyzed the transport strategy of Odessa region. It is proposed to assess the level development of the transport sector in three directions: north ekohomichnyy area, central and southern economic region ekonmichnyy area. Definitely essential for the effective functioning of the transport region.