Економічні аспекти здійснення переходу до сталого розвитку Українського Причорномор’я - Миколайчук, М.М.; Миколайчук, Н.С. (Економічні інновації, 2013)
У статті проаналізовано чинники сталого розвитку, проблеми забезпечення сталого розвитку Українського Причорномор’я, вплив підприємств на окремі складові сталого розвитку територій. Factors of sustainable development, problems for providing of sustainable development in Ukrainian Black Sea region, influence of enterprises on separate constituents of sustainable development of territory are analyzed in article.