Освітня сфера в інформаційному суспільстві - Дорогунцов, С.; Куценко, В. (Вісник НАН України, 2002)
Розкривається сутність інформаційного суспільства та роль освіти в його формуванні.
Висвітлено тенденції зміни освітнього рівня населення України та регіональні відмінності.
Обґрунтовані шляхи подальшого підвищення ефективності освіти в умовах
інформаційного суспільства. The essence of an information society and dug formation are opened in its shaping. Trends of
change the educational level of population of Ukraine and regional differences are displayed.
The ways of the further increasing of efficiency of formation are motivated in conditions of
information society.