Громадське життя Полтавщини початку XX століття на шпальтах часопису “Киевская старина” - Крот, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті розглядаються матеріали присвячені громадському життю
Полтавщини початку XX століття, які були опубліковані на сторінках
часопису “Киевская старина”. Аналізується їхній зміст, подається огляд
найбільш значимих публікацій. В статье рассматриваются материалы посвященные общественной
жизни Полтавщины в начале XX века, которые были опубликованы на страницах журнала “Киевская старина”. Анализируются их содержание,
производится обзор наиболее значимых публикаций. In article materials Poltavshchiny devoted to public life in the beginning
of the XX-th century which have been published on magazine pages “Kievskaya
starina” are considered. Are analyzed their maintenance, the review of the most
significant publications is made.