Започаткування видавничого проекту Української академії наук "Історично-географічний словник українських земель" - Савченко, І. (Регіональна історія України, 2013)
The article is devoted to the formation of the Commission for the creating of historical and geographical vocabulary of Ukrainian lands in the system of Ukrainian academy of science. The editorial project was not realized in consequence of repression policy of Soviet regime. Стаття присвячена створенню комісії історико-географічного словника українських земель в системі УАН. Видавничий проект не був реалізований внаслідок репресивної політики радянського режиму. Статья посвящена созданию комиссии историко-географического словаря украинских земель в системе УАН. Издательский проект не был реализован вследствие репрессивной политики советского режима.