60-річчя члена-кореспондента НАН України А. А. Халатова (Вісник НАН України, 2002)
14 грудня виповнилося шістдесят років відомому вченому в галузі теплофізики і
теплоенергетики члену-кореспонденту НАН України Артему Артемовичу Халатову.