Генетична модифікація рослин — об'єктивний етап у розвитку науки (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України розглянула на своєму засіданні інформацію академіка НАН
України Ю.Ю. Глеби про співробітництво очолюваних ним Інституту клітинної біології та
генетичної інженерії і Міжнародного інституту клітинної біології НАН України з
компанією «Айкон Дженетикс» (Німеччина, США).