90-річчя академіка НАН України В. П. Васильєва (Вісник НАН України, 2002)
31 грудня виповнилося дев'яносто років відомому вченому-зоологу, Заслуженому діячеві
науки і техніки України, лауреату Державної премії України академіку НАН України
Вадиму Петровичу Васильєву.