Деятельность транснациональных корпораций в мировом хозяйстве - Светлова, М.С.; Булюк, Е.В. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто мотиви входження і масштаби функціонування транснаціональних корпорацій на ринках країн і територій світу. We consider the motives of entering and the scales of the operation of TNCs in the markets of countries and territories worldwide.