Документи Архіву ОУН у Києві про життя та діяльність українського журналістa і історика Богдана Кентржинського - Черченко, Ю. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті йдеться про життя та діяльність українського політичного діяча, журналіста та вченого історика Богдана Кентржинського на підставі документів з його фонду в Архіві ОУН у Києві. Статья повествует о жизни и деятельности Богдана Кентржинского – украинского политического деятеля, журналиста и учëного историка на основе документов из его фонда в Архиве ОУН в Киеве. This article is devoted to Bohdan Kentrschynskyj’s life and activities. The recital of this political figure, journalist and historian is based on the documents of his fund in Archive of OUN in Kiev.