Вибори до обласних Рад депутатів: організаційні аспекти (на прикладі південних областей УРСР) - Молдавська, Т. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
Стаття присвячена висвітленню та аналізу організаційних аспектів
проведенню виборів до обласних Рад депутатів південних областей УРСР.
Розглядаються правові засади виборчих кампаній, особливості висування
кандидатів у депутати, роль партійних структур у цьому процесі. Статья посвящена описанию и анализу организационных аспектов
проведения выборов в областные Советы депутатов южных областей УССР.
Россматриваются правовые нормы избирательных кампаний, особенности выдвижения кандидатов в депутаты, роль партийных структур в этом процессе. In the given article is analysed making of legislative normative base
concerning regional Councils formation, their activity and changes in system
of departments and head offices. Examined stages and forms of carrying of
election campaigns in South Ukraine region.