Многокритериальные комбинаторные задачи оптимизации на множестве полиразмещений - Колечкина, Л.Н.; Родионова, Е.А. (Кибернетика и системный анализ, 2008)
Продовжено дослідження в галузі багатокритеріальної комбінаторної оптимізації. Побудовано та обурунтовано один із можливих підходів до розв'язання багатокритеріальних задач. Розроблено та реалізовано алгоритм. Описано деякі властивості ефективних розв'язків багатокритеріальних задач.